Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ARTFLOOR από το 1980 αναλαμβάνει τη μελέτη, τηv κατασκευή αλλά και τη συντήρηση των δαπέδων, με σκοπό τη βελτίωση της ανθεκτικότητας και της αισθητικής τους. Εφαρμόζει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση δαπέδων εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με τεχνογνωσία και συνέπεια. Η ARTFLOOR είναι η πρώτη εταιρεία με μεγάλη εξειδίκευση και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015 Εφαρμογής Δαπέδων, πιστοποίηση  που την καθιστά στα πρώτα τεχνικά συνεργεία της Ελλάδος.
Η ARTFLOOR αποτελείται από συνεργεία άρτια καταρτισμένα και με ειδική τεχνογνωσία. Χαρακτηρίζονται για την συνέπεια τους αλλά και για τον εξοπλισμό τους γεγονός που τους θέτει άμεσα ικανούς να ανταποκριθούν σε όλες τις περιστάσεις. Η συνεχής εκπαίδευση τους είναι μία από τις σημαντικότερες προτεραιότητες της εταιρείας ARTFLOOR με αποτέλεσμα τα τεχνικά μας συνεργεία να είναι τα πιο αξιόπιστα για την επιλογή της μεθόδου κατασκευής των δαπέδων. Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούν είναι ανωτάτης ποιότητας και πιστοποιημένα με ISO, ITF, CE κ.α., με στόχο την ικανοποίηση της πελατοκεντρικής προσέγγισης της εταιρείας ώστε ο πελάτης να αποκτήσει ένα νέο ανανεωμένο και σύγχρονο δάπεδο ανθεκτικό για μακροχρόνια χρήση.

Ακρυλικά Γήπεδα Τένις
Ακρυλικά Γήπεδα Μπάσκετ
Ακρυλικά Γήπεδα Βόλεϊ
Ακρυλικά Γήπεδα Handball
Ακρυλικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου
Κατασκευή Γηπέδων Ποδοσφαίρου με Συνθετικό Χλοοτάπητα
Κατασκευή Γηπέδων 5×5 Ποδοσφαίρου με Συνθετικό Χλοοτάπητα
Κατασκευή Στίβου με Ελαστικούς Έγχρωμους Κόκκους, EPDM κόκκοι
Κατασκευή Παιδικών Χαρών
Τοποθέτηση Πλάκες Ασφαλείας σε παιδότοπους
Τοποθέτηση Laminate
Τοποθέτηση Πλαστικού Δαπέδου
Τοποθέτηση PVC Δαπέδων
Κατασκευή Δαπέδου κατάλληλο για Νοσοκομεία και Χειρουργεία
Κατασκευή δαπέδων για Εγκαταστάσεις Τροφίμων
Κατασκευή δαπέδων Ειδικών Απαιτήσεων
Κατασκευή 3D δαπέδων
Τοποθέτηση Μοκέτας
Τοποθέτηση Linoleum Δαπέδου
Κατασκευή Εποξειδικών Δαπέδων
Κατασκευή Διακοσμητών Δαπέδων
Κατασκευή Αγώγιμου Δαπέδου

Δέσμευση της εταιρείας της ARTFLOOR είναι η απόλυτη ευαισθητοποίηση της με τις περιβαλλοντολογικές αλλαγές παρακολουθώντας, αξιολογώντας και αναβαθμίζοντας συνεχώς όλα τα συστήματα εφαρμογής δαπέδων. Βρίσκεται σε θέση όπου παρακολουθώντας τις παγκόσμιες και τις εγχώριες εξελίξεις στην αγορά συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες του χώρου και μπορεί να χρησιμοποιεί με πλήρη επαγγελματισμό την τελευταία λέξη της τεχνολογίας ώστε να προσφέρει άριστη ποιότητα ετοιμοπαράδοτων υλικών με διεθνή πιστοποιητικά και εγγυήσεις στις πλέον πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Έχοντας πλέον στο ενεργητικό της μερικές από τις μεγαλύτερες και καλύτερες κατασκευές σε χώρους όπως γυμναστήρια, στάδια, νοσοκομεία, εργοστάσια, πολυτελής ιδιωτικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, παιδικές κατασκηνώσεις κ.α. η εταιρεία ARTFLOOR αποτελεί την μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση κατασκευής και τοποθέτησης δαπέδων. Η παρουσία της Artfloor διακρίνεται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Η εταιρική ευθύνη και η προσέγγιση στην τεχνική πρακτική της εταιρείας ARTFLOOR σχετίζονται άμεσα με τις θεμελιώδης αρχές μας:

  • Να παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας, αξίας και διάρκειας που να καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις του πελάτη
  • Να εφαρμόζουμε αποκλειστικά και μόνο άριστης ποιότητας υλικά που να καλύπτουν τις εκάστοτε προδιαγραφές έργων
  • Να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και ειλικρίνεια
  • Να πραγματοποιούμε ένα άρτιο αποτέλεσμα σε σύντομο χρονικό διάστημα
  • Να είμαστε υπερήφανοι για τις κατασκευές μας

espagr