Συνθετικός Χλοοτάπητας ( Αθλητικού FIFA προδιαγραφών και διακοσμητικών )

Συνθετικός Χλοοτάπητας – Τεχνητό Γκαζόν – Πλαστικό Γκαζόν –  Συνθετικό γρασίδι

Είναι μια τέλεια λύση για κάθε εξωτερικό χώρο πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια (χώμα – πλακάκι – τσιμέντο). Δεν επηρεάζεται από νερό και ήλιο, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Είναι ένα υλικό συμπαγές και στο υπόστρωμα του υπάρχουν ειδικές τρύπες για την αποστράγγιση του νερού.

Γιατί πρέπει να εφαρμόσετε Συνθετικό Χλοοτάπητα στον χώρο σας?

1.  Παραμένει πράσινο όλο το χρόνο. Ακόμη και στη σκιά , κάτω από τα έπιπλα και τα δέντρα. Διατηρεί το χρώμα του, και φαίνεται πάντα σαν καινούριο. Για όσους έχετε μικρά παιδιά ή στον επαγγελματικό σας  χώρο απαιτούνται συγκεκριμένες συνθήκες  ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι απόλυτα υποαλλεργικός.

2.  Γρήγορη εγκατάσταση. Διατίθενται σε ρολά με φάρδος 2m και 4m έτσι ώστε να προσαρμόζονται σε όλους τους χώρους.

3.  Καθόλου νερό. Ξεχάστε τον λογαριασμό της ύδρευσης. Το τεχνητό  γκαζόν  διατηρεί  το όμορφο πράσινο χρώμα του και την μεγάλη  πυκνότητα του ΧΩΡΙΣ νερό.

4.  Ανθεκτικός. Ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι ένα ανθεκτικό προϊόν που θα σας δώσει πολλά έτη απόλαυσης. Δεν ξεθωριάζει το χρώμα του από το  ηλιακό φως. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον διότι κάνει ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ στο νερό, στα φυτοφάρμακα και στα λιπάσματα. Επίσης είναι κατασκευασμένο 100% από ανακυκλώσιμα υλικά.

5. Ελάχιστη Συντήρηση. Είναι η ιδανική λύση για σας  που θα θέλετε  ένα όμορφο καταπράσινο κήπο , χωρίς να κουράζεστε και να δαπανάτε χρήματα για αυτό. Ξεχάστε το κόψιμο των χόρτων, το λίπασμα και τα περιττά έξοδα του κηπουρού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το απολαμβάνεται.

Η Εταιρεία μας αναλαμβάνει και την τοποθέτηση του χλοοτάπητα στον χώρο σας, πάντα με επαγγελματισμό και με εγγυημένα υλικά.

Γιατί πρέπει να προτιμήσετε συνθετικό χλοοτάπητα για Αθλητικούς Χώρους?

Πέρα από τα ανωτέρα πλεονεκτήματα του συνθετικού χλοοτάπητα, τα οποία περιγράφονται ανωτέρω, ο συνθετικός χλοοτάπητας είναι κατάλληλος για γήπεδα. Στο εμπόριο κυκλοφορούν αρκετοί τύποι συνθετικού χλοοτάπητα και φυσικά ένα μεγάλο μερίδιο από αυτούς συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά.

Λίγα λόγια για τον συνθετικό χλοοτάπητα για επαγγελματική χρήση:

Το χρώμα του συνθετικού χλοοτάπητα είναι το πράσινο του φυσικού χόρτου και δεν επηρεάζεται από τις υπεριώδεις ακτίνες. Εξασφαλίζεται άμεση απορροή των όμβριων μέσω ενός συστήματος οπών που υπάρχουν στο κάτω μέρος του χαλιού, με αποτέλεσμα το γήπεδο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά τη διάρκεια είτε αμέσως μετά τη βροχή.
Λόγω της ειδικής κοκκομετρίας της άμμου με την οποία γεμίζεται ο συνθετικός χλοοτάπητας το γήπεδο δεν λασπώνει μετά την βροχή. Θερμοκρασιακές μεταβολές δεν το επηρεάζουν. Σε αντίθεση με το φυσικό χόρτο δεν χρειάζεται συντήρηση (80-90% λιγότερα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης) και κατά συνέπεια το γήπεδο μπορεί να χρησιμοποιείται συνεχώς.

Επιπλέον της χαλαζιακής άμμου ο συνθετικός χλοοτάπητας γεμίζεται είτε με ειδικούς ανακυκλώσιμους κόκκους καουτσούκ ή EPDM (πιστοποιημένοι, υποαλλεργικοί, έγχρωμοι) είτε και με οικολογικό μίγματος από επιλεγμένες ίνες από κοκκοφοίνικα, φελλό και ελάχιστο ποσοστό θερμοπλαστικού υλικού ( ενδεικτικού τύπου GEO) ακολουθώντας τα αμερικανικά πρότυπα εφαρμογής.

Πραγματοποιείται η γραμμογράφηση του γηπέδου σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όπως επίσης και το χτένισμα την ίνας με ειδικό μηχάνημα με στόχο την ανασύκωση της ίνας του χλοοτάπητα.

Συνθετικός  Χλοοτάπητας. Η τοποθέτηση του συνθετικού χλοοτάπητα γίνεται από τους εξειδικευμένους τεχνίτες της εταιρείας μας και με ιδιαίτερη προσοχή , σε ρολά τα οποία μετρώνται και κόβονται επί τόπου. Τα σημεία επαφής των διαδοχικών κομματιών αναδιπλώνονται και κολλιούνται με κόλλα πολυουρεθάνης  πάνω σε ειδικό γεωύφασμα το οποίο τοποθετείται από κάτω.

Η κατάλληλη κλήση της επιφάνειας, συνεπικουρούμενη από σύστημα οπών που υπάρχουν στο κάτω μέρος του χαλιού, εξασφαλίζει την άμεση απορροή των όμβριων με αποτέλεσμα το γήπεδο να μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε κατά τη διάρκεια είτε αμέσως μετά τη βροχή. Η εναλλαγή της θερμοκρασίας δεν το επηρεάζει.

Η τεχνική ομάδα της εταιρείας Artfloor αναλαμβάνουν να κατασκευάσουν γήπεδα από συνθετικό χλοοτάπητα ειδικών απαιτήσεων στις πλέον πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

espagr