Τοποθέτηση μοκέτας

Η τοποθέτηση μοκέτας στο χώρο σας

Η τοποθέτηση μοκετών χρειάζεται μεγάλη τεχνογνωσία για να γίνει σωστά στο χώρο σας. Τα τεχνικά μας συνεργεία πλέον διαθέτουν πολυετή εμπειρία σε τοποθέτηση μοκέτας σε χώρους όπως εκθέσεις, γραφεία, οικιακούς χώρους, καταστήματα αλλά και  σε ξενοδοχεία ή ξενοδοχειακές μονάδες. Η εταιρία μας με βάση τον πελατοκεντρικό της προσανατολισμό δίνει μεγάλη σημασία στην ολοκληρωμένη, την υπεύθυνη και σωστή εφαρμογή των μοκετών.

Σε πολλές περιπτώσεις είναι απαραίτητη η προεργασία της επιφάνειας που θα γίνει η επίστρωση των υλικών προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην βέλτιστη τοποθέτηση των μοκετών.

Για την καλύτερη και πληρέστερη ικανοποίηση των αναγκών σας τα συνεργεία τοποθέτησης της εταιρίας μας, φροντίζουν επίσης για την αποξήλωση και απομάκρυνση των παλιών υλικών από το χώρο σας εφόσον είναι επιθυμητό.

Αναλαμβάνουμε με ασφάλεια την μεταφορά των γραφείων & των επίπλων σε οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους που είναι εν λειτουργία προκειμένου να γίνει η σωστή τοποθέτηση των μοκετών αυτών. Η τεχνική εταιρεία ARTFLOOR συνεργάζεται τόσο με έλληνες προμηθευτές αλλά και με εξωτερικό (Ιταλία, Πολωνία, Γερμανία, Βέλγιο)  ώστε να έχουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων μοκέτας για να μπορούμε  να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας ανάλογα με τον τομέα τους όπως για παράδειγμα επαγγελματικές μοκέτες προορισμένες για τη σκληρή χρήση στο ξενοδοχείο, το γραφείο, ή το κατάστημα.

Οι επαγγελματικές μοκέτες 

Πρόκειται για επαγγελματικές μοκέτες ειδικών χρήσεων καθώς συνδυάζουν μεγάλη αντοχή στη φθορά από καθημερινή χρήση, άριστη συμπεριφορά σε στατικά και δυναμικά φορτία, ηχομόνωση, αντιστατικότητα, ενώ συμβάλουν παράλληλα στον περιορισμό της ανάπτυξης μικροβίων μέσω της αντιμικροβιακής επεξεργασίας που διαθέτουν. Οι περισσότερες από αυτές τις μοκέτες διαθέτουν πιστοποιητικά για ακαυστότητα, αντιαλλεργική επεξεργασία και μεγάλη αντοχή στη φθορά και το χρόνο.
Για επαγγελματικούς χώρους και εμπορικά καταστήματα, με μεγάλη κυκλοφορία ατόμων, όπου απαιτείται υψηλή αισθητική καθώς επίσης και αντοχή, προτείνουμε μοκέτες πού έχουν σαν βάση τις πολυαμιδικές ίνες.

Διαθέσιμες σε διάφορους  τύπους όπως:

  • Μοκέτες μπουκλέ
  • Μοκέτες ανάγλυφες
  • Μοκέτες βελουτέ
  • Μοκέτες- πλακάκι
  • Μοκέτες μάλλινες
  • Μοκέτες για σκάφη
  • Μοκέτες οικολογικές
  • Μοκέτες για επένδυση τοίχου
  • Μοκέτες sisal για εξωτερική χρήση

Μοκέτα – πλακάκι

Η μοκέτα πλακάκι, παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη αντοχή κατά των λεκέδων. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για χώρους εισόδων, σχολεία, αίθουσες εκθέσεων, εμπορικά κέντρα, κλπ Η μοκέτα αυτής της κατηγορίας, παρουσιάζει μεγάλη ανθεκτικότητα σε χώρους όπου απαιτείται βαρεία έως εξαιρετικά βαριά χρήση κυκλοφορίας . Είναι έξυπνη λύση μιας και υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης πλακάκι μοκέτας αν αυτό φθαρεί μετά από επίπονη χρήση.οικονομία

espagr