Ακρυλικά γήπεδα

Αθλητικά δάπεδα εξωτερικών χώρων – αθλητικά ακρυλικά γήπεδα playfloor

Τα αθλητικά δάπεδα και τα ακρυλικά γήπεδα είναι από χυτό απαλειφόμενο αντιολισθητικής υφής ελαστικό υλικό ακρυλικής βάσης τύπου PLAYFLOOR που διαστρώνεται σε σταυροειδείς στρώσεις μέχρι την δημιουργία της επιθυμητής επιφάνειας, ιδανική για δάπεδα εξωτερικών χώρων και αθλητικά δάπεδα, στην επιθυμητή απόχρωση (πράσινο ή κεραμιδί) σε πάχος από 0,60mm έως 4,0mm. Ο σχεδιασμός των διαγραμμίσεων κυριώς στα αθλητικά γήπεδα και η δημιουργία διχρωμίας, όπου απαιτείται, επιτυγχάνεται με ειδικό ελαστικό ανθεκτικό σε εξωτερικές δυσμενείς συνθήκες.

Το υλικό PLAYFLOOR εφαρμόζεται σε τσιμεντοειδείς λείες επιφάνειες πολύ καλά μονωμένες ή ασφαλτοεπιφάνειες. Είναι υλικό οπλισμένο με χαλαζιακή άμμο, κατάλληλο για την κατασκευή αντιολισθηρού ανθεκτικού τάπητα, μη υδατοπερατού, με μεγάλη ελαστικότητα. Εφαρμογή σε όλα τα ακρυλικά γήπεδα, σε γήπεδα μπάσκετ, σε γήπεδα τένις, σε γήπεδα βόλεϊ, σε γυμναστήρια, καθώς και σε πεζόδρομους.
Θερμοκρασία εφαρμογής πάνω από 5oC. Κατά την διάρκεια εφαρμογής το ακρυλικό δάπεδο πρέπει να είναι στεγνό απαλλαγμένο από υγρασία.

Με ιδιαίτερη εμπειρία και τεχνογνωσία κατασκευάζουμε και συντηρούμε αθλητικά γήπεδα, αθλητικά ακρυλικά δάπεδα αλλά και κάθε είδους δάπεδα εξωτερικών χώρων.

Εδώ και 35 χρόνια και με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό μας, η  artfloor με εφαρμογές αθλητικών δαπέδων και δαπέδων εξωτερικών χώρων παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή και στην συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών δαπέδων.
Τα υλικά που χρησιμοποιηθούμε καλύπτονται με πιστοποιητικά ελληνικών και ξένων εργαστηρίων και συμφωνούν απόλυτα με τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές υπαγορεύονται από το νομικό πλαίσιο της ευρωπαϊκής ένωσης για τα εργοστάσια παραγωγής.

espagr