Διαγράμμιση χώρων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη διαγράμμιση γηπέδων εξωτερικών και εσωτερικών χώρων (τένις, μπάσκετ, βόλεϊ κτλ) χρησιμοποιώντας την κατάλληλη απόχρωση σύμφωνα με το χρωματολόγιο του γηπέδου και τις εκάστοτε απαιτήσεις. Σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν είναι οι γραμμές του γηπέδου σας η ARTFLOOR μπορεί να ανανεώσει και να αναδείξει το γήπεδό σας.

Επίσης τα τεχνικά συνεργεία της  ARTFLOOR μπορούν να αναλάβουν την διαγράμμιση χώρων στάθμευσης –πάρκινγκ  ( parking area).
Οι διαχωριστικές και κατευθυντήριες γραμμές σε έναν χώρο στάθμευσης φθείρονται τακτικά, τόσο λόγω της κίνησης των οχημάτων όσο και λόγω των καιρικών συνθηκών, ιδιαίτερα εάν πρόκειται για ανοιχτό χώρο στάθμευσης. Η ARTFLOOR μπορεί να επαναφέρει την διαγράμμιση σε χώρους parking στο αρχικό τους σημείο με ποιοτικές λύσεις χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό, άριστα υλικά και την τεχνογνωσία ετών.

Διαγράμμιση ποδηλατοδρόμων

Η χρήση των ποδηλατοδρόμων είναι κάθε μέρα και πιο συχνή, για αυτό κρίνεται απαραίτητη η σωστή και ορθή τους διαγράμμιση όπως επίσης και η σωστή σήμανση αλλά και η συντήρηση αυτών. Ο ποδηλατοδρόμος, όπως και οι κανονικοί δρόμοι με τα μηχανοκίνητα οχήματα απαιτεί συντήρηση των γραμμών που ορίζουν την κατεύθυνση και προειδοποιούν για την ιδιότητά του (πχ γραφικό με ποδηλάτη σε σταθερά διαστήματα).  Η τεχνική εταιρεία ARTFLOOR αναλαμβάνει την συντήρηση και ανανέωση της διαγράμμισης του ποδηλατοδρόμου μιας και η συχνή του χρήση του ποδηλάτου έχει σημαντικό ρόλο  στη βελτίωση της ζωής και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η εταιρεία ARTFLOOR  και η τεχνική της ομάδα είναι πλέον σε θέση να αναλάβει την διαγράμμιση σε πολλούς χώρους και με διαφορετικής ποιότητας και κατασκευής δάπεδα μπορεί να καταφέρει να ανταπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις.

Ενδεικτικά αναφέρουμε τα παρακάτω:

  • Διαγράμμιση εσωτερικών δαπέδων
  • Διαγράμμιση όλων των ειδών γηπέδων
  • Διαγράμμιση εποξειδικών – βιομηχανικών δαπέδων
  • Διαγράμμιση υπόγειων και στεγασμένων πάρκινγκ
  • Διαγράμμιση προαύλιων χώρων (σχολείων, ιδρυμάτων, νοσοκομείων, εμπορικών κέντρων κτλ) για να δημιουργήσουμε έναν πολυχώρο.
  • Διαγράμμιση ελικοδρομίων και αεροδρομίων
  • Διαγράμμιση ταρτάν στίβου
  • Διαγράμμιση συνθετικού χλοοτάπητα

 

espagr